Tragacii
Salut eu sunt Striker , Vrem mai intai sa va urem bun venit pe Comunitatea Tragacii.2morpg.com ! Nu uita sa te inregistrezi
___________________
Cu Stima Striker

Medics / Firemen

In jos

Medics / Firemen

Mesaj  SpawN. la data de Mar Ian 31, 2012 8:27 am

Medics=Medici
Rolul factiunii:
- Medics / Firemen este o factiune a autoritatiilor pe server , precum PD , FBI , NG .
-Medics / Firemen se ocupa cu suportul civililor si al angajatiilor statului prin servicii de vindecare , interventi pirotehnice , etc.
Regulament&Comenzi Medics / Firemen:
1. Ca membru al Medics / Firemen trebuie iti respecti colegii , si sa asculti de cei cu rank mai mare. >> Respecta si vei fii respectat! <<
2. Membrii Medics / Firemen sunt obligati sa raspunda la apelurile oricarui membru de pe server , si sa intervina cat de rapid posibil.
3.Fiecare membru Medics / Firemen trebuie sa adopte o atitidine cat mai roleplay cu putinta , sa evite DM-ul cat de mult se poate , folosind violenta doar in scopuri de autoaparare (Abaterea de la regula poate duce la retrogradare / concediere .)
4. Este interzisa abuzarea de tunul cu apa al masinii de pompieri , ce va fi folosit doar in scop de interventie pirotehnica.
5. Nu este permis DriveBy-ul cu ambulanta , precum si transportul altor persoane ce nu fac parte din echipajul Medics / Firemen sau care nu necesita asistenta medicala.
6.Este interzis sa aveti in posesie NOS pe vehiculele (civile,de la rent, personale , etc)! Va rog sa nu veniti si sa va plangeti de ce vi sa luat licenta de DRIVE ! La 2 abateri FWarn!
7. Fiecare membru din Medics / Firemen este obligat sa aiba in posesie kitul de prim ajutor (/kit).
8. Este interzisa abandonarea ambulantei / masinii de popieri pe strada , parcarea pe timp indelungat fiind permisa numai in incinta spitalului.
10. Fiecare membru are dreptul la o singura ambulanta / masina de pompieri , mai multi medici pot folosi o singura ambulanta in caz de nevoie.
11. Nu aveti voie sa purtati la voi arme, decat Desert Eagle sau SD Pistol pentru Auto-Aparare! In caz ca detineti alte arme , riscati sa primiti Faction Warn (exceptii se fac la eventuri).
12. Cine cere rank-up, salariu sau primele saptamanale va fi Demis!
13.Orice Medic/Firemen prins sub influenta drogurilor sau a crackului va fi demis imediat sau va primii ( /fwarn )
14.Orice Medic/Firemen au posibilitatea de a avea un JOB SECUNDAR LEGAL , precum : Mechanic , car dealer , paperboy , bodyguard, boxer, detective, lawyer, trucker.


Comenzi:
/duty - .. poti primi calluri de la playeri care au nevoie urgenta de un medic.
/heal nume/id suma >> respectivul trebuie sa fie in ambulanta ca sa ii puteti da HEAL sau daca nu aveti ambulanta la dispozitie va duceti la spital in LS si intrati in ,,i" apoi dati /kit pentru 1.000 $ veti primi un kit cu, care puteti da heal de 5 ori oriunde ati fi voi sau persoana in cauza. Adika eu pot sa merg pe strada si sa ii dau heal sau pot sa merg cu el cu orice masina si sa ii dau heal.( HEAL se da cu minim 1$ si maxim cu 1.000$)
/r - Chatul factiunii
/d - Chatul factiunilor P.D , N.G , F.B.I si M/F

Cernite
Sa dai dovada de maturitate si simt de raspundere.
Level-ul necesar pentru a intra in factiune este 3.
Sa-i respecti pe cei din factiunea ta si sa ai un comportament ca atare.

Rankul se va da in functie de activitate si de vechime.
avatar
SpawN.

Posts : 13
Join date : 31/01/2012

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum